Welkom bij   POMMONA

 

Landelijk  Atelierweekend    11 en 12 november 


Beste vrienden en belangstellenden,

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in "Het Atelier" binnen Stichting Phusis.
Bij Het Atelier draait alles om de creatieve kracht van onze deelnemers en wat ze kunnen bereiken, ondanks de uitdagingen die ze in het leven tegenkomen.

In Het Atelier geloven we dat problemen niet altijd beperkingen zijn, maar eerder een bron van inspiratie kunnen zijn. Waar velen belemmerd worden door secundaire motieven zoals vernieuwing of onderscheidend willen zijn, schilderen onze deelnemers vrijuit en zonder beperkingen. Het resultaat is verfrissend en spontaan werk dat recht uit het hart komt. Ons uitgangspunt is het koesteren van deze unieke benadering en van daaruit werken we aan de ontwikkeling van hun talent. We zien kunst maken als een combinatie van inspiratie, talent en ambacht. Het is een vak dat geleerd en verfijnd kan worden, net als elk ander ambacht.

Kom gerust binnenlopen en ontdek wat onze deelnemers allemaal kunnen creëren. Op deze speciale dag willen we u de gelegenheid bieden om te zien wat de deelnemers kunnen realiseren. Bovendien kunt u genieten van heerlijke zelfgemaakte koekjes, gebakken door een van onze getalenteerde deelnemers. Dit evenement toont aan dat iedereen, ongeacht hun beperkingen, in staat is tot kunst en creativiteit. De deelnemers van Stichting Phusis zijn hier het levende bewijs van. Ervaar zelf wat deze bijzondere doelgroep kan bereiken.

                                                                                        Tot ziens  klik op de link:   https://landelijkatelierweekend.nl/ateliers/locatie/het-atelier-assen


                   


Het ATELIER  Het ATELIER 

werkplaats binnen Stichting Phusis
In het atelier kijken we vooral naar wat onze mensen kunnen. Want het hebben van problemen heeft ook voordelen. Waar mensen vaak worden belemmerd door allerlei secundaire motieven, zoals vernieuwend of onderscheidend willen zijn, schildert iemand met problemen vaak vrijuit en zonder begrenzingen. Hierdoor ontstaat spontaan en verfrissend werk. Dit streepje voor is mijn uitgangspunt. Van daaruit werken we verder aan de ontwikkeling van talent. We zien het maken van kunst als iets waar je inspiratie en talent voor nodig hebt, maar ook als een ambachtelijk proces. Een vak dat je beheerst, waarin je ervaring opdoet en je verder ontwikkelt.

Kom gerust binnenlopen.

Nieuw

Nieuw adres Het Atelier  : Zendmastweg 11 Assen  

dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 t/m 16:00 uur.

Stichting Phusis


De Lijstenmakerij van Pommona is ondergebracht in Stichting Phusis.

De lijstenmakerij heeft Tedja Duyvestijn geschonken aan Stichting Phusis en zij werkt nu samen met deze Stichting.

Wat deze Stichting doet kunt u zien op de volgende website:

http://www.stichtingphusis.nl/

Voor inlijstingen kunt u mij bellen op 06-29204451

E-mailen
Bellen